Review & winactie: puur natuurlijke repen van The Primal Pantry

Review & winactie: puur natuurlijke repen van The Primal Pantry

Je bent het ongetwijfeld met me eens dat we allemaal beter échte voeding zouden kunnen eten, dan in fabrieken geproduceerde synthetische rotzooi.. Als tegengeluid horen we vaak echter dat echte voeding maar “saai” zou zijn: altijd maar een appel als tussendoortje, of een handje ongezouten noten. Niets saais aan als je eenmaal pure smaken bent gaan waarderen en er bestaan ruim voldoende soorten echte voeding om mee variëren. Wil je méér variatie, dan ga je gewoon aan de slag om wat lekkers te maken met die pure ingrediënten!

Dat idee hebben gelukkig steeds meer mensen en sommige van die mensen delen hun experimenten met liefde aan de hele wereld. Zelf doe ik dat natuurlijk via mijn recepten en door iedereen die maar wil te laten proeven van alles wat ik uit mijn keuken vandaan tover. Iemand anders, Suzie Walker, deed in feite datzelfde en bracht dat tot zo’n succes, dat ik niet eens meer altijd mijn eigen tussendoortjes hoef te maken, maar gewoon lekker een voorraadje repen van Suzie Walker insla!

IMG_20170221_132151_406.jpg

Die repen staan namelijk inmiddels wereldwijd bekend als de repen van The Primal Pantry: energie- én proteïnerepen vrij van granen, zuivel, geraffineerde suikers en plantaardige oliën. De repen zijn zó eenvoudig, dat ook jij ze zelf thuis in je blender zou kunnen maken. Een voorraadje inslaan bij de supermarkt of online scheelt je echter een boel tijd & moeite en dat is nou net waar we allemaal in de dagelijkse drukte zo’n behoefte aan hebben!

De repen van Primal Pantry zijn dus altijd helemaal gemaakt van 100% pure ingrediënten, in allerlei verrukkelijke combinaties. Mijn favoriet zijn de nieuwe proteïnerepen: sinds die op de markt zijn, eet ik bijna niets anders meer na mijn krachttrainingen. Als fanatiek sporter met een plantaardige levensstijl is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen, dus ben ik Primal Pantry ontzettend dankbaar voor deze repen. Zo is eiwitten eten écht lekker! Mijn ultieme lieveling is de Paleo Protein Bar Cocoa Orange: die smaakt gewoon als een brownie met een vleugje sinaasappel.. Zonder grappen zou ik die prima kunnen serveren als gebakje aan visite!

IMG_20170220_075341_667.jpg

In totaal zijn er momenteel in Nederland 5 energierepen en twee proteïnerepen verkrijgbaar bij Albert Heijn, Marqt en online. De energierepen eet ik vooral graag tussendoor tijdens het werken of studeren: dankzij de gedroogde vruchten en noten bieden ze een stevige voorraad energie zonder pieken én zijn ze ideaal brainfood 😉 Aangezien ik dol ben op kersen is die met paranoten & kersen mijn favoriet, hoewel die met kokosnoot & macadamia’s toch ook wel érg lekker is en die met appel & pecannoten wel lekker verfrissend is en die met cacao & hazelnoten naar Nutella smaakt en die met amandelen & cashews heerlijk romig is.. Oftewel: variëren is een must! Datzelfde geldt natuurlijk voor de proteïnerepen: die eet ik zoals gezegd meestal na een krachttraining, daar kan ik dan ook de hele training naar uitkijken 😀 De proteïnereep met cacao & sinaasappel staat echt met stip op één, daar heb ik na één hapje proeven direct een hele doos van ingeslagen, maar zo af en toe wissel ik af met de proteïnereep met gemengde bessen want die is toch ook zéér goed te versmaden..

Met zoveel lekkers op de markt, overal verkrijgbaar, zouden we toch geen excuus meer moeten kunnen vinden om niet gezond te eten?

IMG_20170223_174231_779.jpg

“ We zouden moeten stoppen met ons af te vragen waarom het eerlijke voedsel zo duur is en ons eerder moeten afvragen waarom behandelde levensmiddelen zo goedkoop zijn.” – Suzie Walker.

Samen met Primal Pantry daag ik jullie uit om een voedselrevolutie op gang te brengen: overal & altijd, eerlijke & échte voeding! Om jullie een steuntje in de rug te geven die start te maken, mag ik namens Primal Pantry twee winnaars een kickstart geven met een compleet pakket bestaande uit alle 5 de energierepen én alle 2 de proteïnerepen! Welke reep zou jij als eerste in je tas stoppen? Laat het in een reactie op Instagram of Facebook weten en volg @renmeisje en @theprimalpantrybenelux om kans te maken op dit verrukkelijke pakketje! De twee winnaars, één via Facebook en één via Instagram, worden maandag 20 maart bekendgemaakt.
Take the chance and make a change!

Disclaimer: deze review is tot stand gekomen in samenwerking met The Primal Pantry. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik werk alleen samen met merken waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening. 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.