Hartjes: 26 juni t/m 2 juli

Hartjes: 26 juni t/m 2 juli

<3  Onze kat Samba die verliefd is op dozen: ze slaapt het liefst elke paar uur in een andere doos.

<3  Deze eerste week na het hopelijk afronden van mijn studie ben ik meteen zeer productief geweest! Mijn to do-lijst die tijdens het schrijven van mijn scriptie maar groeide en groeide is inmiddels aardig geslonken 🙂

<3  De reacties van leden die mijn lessen volgen zijn hartverwarmend! Mensen zo’n fijne les kunnen geven, iets voor hen kunnen betekenen, dat geeft zo’n fantastisch voldaan gevoel!

<3  Eindelijk had ik weer eens tijd om op woensdagavond te sporten, de vaste lesjes in de fitness. Wat was het gezellig!

<3  Weer een ontzettend interessante documentaire over gezondheid gezien, dit blijft me inspireren.

<3  Een 8 voor mijn scriptie! Zéker geen “klein” geluksmomentje maar uiteraard wél het vermelden waard!

<3  Na maandenlange drukte en stress voel ik dat ik nu eindelijk iets los kan laten en heb ik de afgelopen week oprecht iets kunnen ontspannen! Ik ben verre van waar ik wil zijn, maar kom stapje voor stapje wel dichterbij nu..

<3  Een recept dat ik onlangs maakte en het nét niet helemaal was, heb ik deze week aangepast en met succes! Deze komt aanstaande donderdag online 😉

<3  Zelfs de kinderen van leden in de sportschool zijn dol op mijn gezonde lekkernijen! Zondag kreeg ik zelfs een zelfgemaakt cadeautje van een eigenwijs 5-jarig meisje dat het altijd zó gezellig vindt aan de balie!

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.