Review: Chocolate happiness van Delicata

Review: Chocolate happiness van Delicata

Wie van jullie mag ik wakker maken voor een lekkere reep chocolade? Persoonlijk verkies ik slapen toch echt boven eten, maar in de middag of avond mag je me gerust storen voor een stukje pure chocolade 😉 Wel alleen voor écht goede chocolade, van die hele speciale waar je intens van geniet..

Daarom ben ik heel blij met het uitgebreide assortiment van Delicata bij Albert Heijn! Onlangs werden wij verwend met een doos vol van deze heerlijke repen, waar ik je vandaag graag iets meer over vertel!

med_res-30-3704541160-1510069972110.jpeg

Chocolate Happiness

Wist je dat Delicata al sinds 1926 bestaat? Ze maken al die tijd al chocolade voor onvergetelijke ervaringen, hechte vriendschappen, verrassende ontdekkingen, vertrouwd thuiskomen, intens genieten, even voor jezelf of gezellig met elkaar. Al die momenten van geluk, van klein tot groot, alledaags of heel bijzonder, vieren zij met Chocolate Happiness. Wat een heerlijke gedachte!

IMG_20170903_135356_418.jpg

Die Chocolate Happiness zit verstopt in meer dan 30 verschillende smaken! Zo is er Everyday Happiness: puur, melk en wit in je favoriete smaken. Er is echter ook Sparkling Happiness: stralende chocolade met sprankelende smaken, zoals aardbei of walnoot. Bovendien bestaat er ook Discover Happiness: vernieuwende smaken met verrassende ingrediënten zoals viooltjes of zeewier. Ten slotte kun je ook nog kiezen voor Original Happiness: de intense, kruidige of fruitige tonen die elke cacaosoort uniek maakt.

med_res2.jpeg

Mijn favorieten

Pfoe, dat is moeilijk kiezen, hè.. Ik houd wel van experimenteren en iets nieuws proberen, dus ik vind het juist heel leuk dat er zoveel aparte smaken verkrijgbaar zijn! Mijn top drie bestaat dan ook wellicht niet geheel toevallig uit één Sparkling Happiness, één Discover Happiness en één Original Happiness. In welke volgorde, dat is een te moeilijke vraag. De puur walnoot vijg heeft een heerlijk robuuste smaak, niet heel zoet maar ook niet te bitter. De aardbei balsamico smaakt verrukkelijk zoet en doet me natuurlijk denken aan mijn familie in Italië. De 80% pure chocolade uit Uganda tenslotte, daar zwicht ik voor. Doe mij chocolade liefst zo puur mogelijk, dan kan ik echt intens genieten van één klein blokje.

Welke smaak is voor jou de ware Chocolate Happiness?

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Albert Heijn. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

 

 

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Johan
    08/10/2018 / 07:01

    Ik heb onlangs de versie puur walnoot vijg gekocht. Ik vond de smaak ok, maar zeker niet bijzonder te noemen. Ik hed moeite de vijg te ontwaren in het smaakpalet. Er zitten idd walnoot stukjes in, maar heel klein. Overall is de smaak ok, maar de textuur daarentegen is verschrikkelijk. als opgeklopt vet, alsof je een hap margarine naar binnenwerkt. echt te vies voor woorden. Het haalt het niet bij TonyÅ›.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.