Workshops

Workshops

Zoek jij iemand die jou en je vriend(inn)en in een uurtje kan leren zelf de allerlekkerste granola te maken? Zoek jij iemand die een complete Italiaanse avond met 7 hapjes voor misschien wel 30 geïnteresseerden kan organiseren? Zoek jij iemand die een presentatie kan geven over bewust en gelukkig leven, wellicht met een lekker gezond hapje of drankje erbij? Mail me! Duurzaamheid, yoga, meditatie, plantaardige voeding, mindfulness, hardlopen, veganisme, gelukkig leven: allemaal onderwerpen die mij na aan het hart liggen. Met Renmeisje kun je talloze kanten op!

Italiaanse avond vrouwenvereniging

Inspireren

Als er iets is wat dit Renmeisje gelukkig maakt is het wel mensen inspireren! Dat doe ik natuurlijk ontzettend graag via mijn blog en in de sportschool, maar het allerliefste laat ik mensen direct kennis maken met mijn ervaring en expertise. Interactieve workshops, presentaties of etentjes zijn de meest leerzame ervaringen, zowel voor jullie als voor mijzelf!

Presentatie op een school voor MBO

Als Renmeisje heb ik inmiddels al enige ervaring opgedaan met het geven van workshops en eerlijk is eerlijk: dat smaakt naar meer 😉 Het directe contact met mensen, op brandende vragen in kunnen gaan en live reacties mogen aanschouwen: fantastisch!

Neem contact op!

Zoek jij iemand voor een onderwerp dat je op de website van Renmeisje tegenkomt? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen, ongetwijfeld zal uit ons overleg een prachtige samenwerking ontstaan!

Workshop granola & bliss balls maken op een sportschool

Ik sta te popelen om met jou aan de slag te gaan, op welke manier dan ook. Ik laat me verrassen door wat er op mijn pad komt en ik hoop dat jij hetzelfde doet als wij samen iets moois gaan creëren!

Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@schrijfmeisje.com, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op 🙂 Tot binnenkort!

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DutchEnglishItalian
Close