Uit de oude doos

Uit de oude doos

Soms schrijf je van die artikelen waarvan je het jammer vindt dat ze slechts één keer voorbijkomen. Als je 365 dagen per jaar elke dag een artikel plaatst, valt dat ene inspirerende verhaal zomaar in het niet. Dat roept bij mij regelmatig frustratie of verdriet op: in elk artikel zit een stukje van mijzelf, dat in een mum van tijd bedolven raakt onder een enorme stapel stukjes van mijzelf waarmee precies hetzelfde gebeurt. Herinneringen die verloren gaan, dat is iets waar ik al mijn hele leven enorm veel moeite mee heb..

Nieuw

Alles wat ik hier post is natuurlijk vereeuwigd op het internet, maar om toch regelmatig een speciale herinnering naar boven te halen, introduceer ik dit jaar artikelen ‘uit de oude doos’! Twee keer per maand plaats ik een ‘oud’ artikel: een verhaal dat voor mij speciale herinneringen oproept, een artikel dat ik zo belangrijk vind dat iedereen het nogmaals moet lezen of een succesrecept dat we echt niet mogen vergeten.

Uit de oude doos

Morgen verschijnt het eerste artikel uit de oude doos. Eén van de allereerste artikelen die inmiddels ruim anderhalf jaar geleden op www.renmeisje.com verschenen. Zo aan het begin van een gloednieuw jaar voelt het ook heel speciaal om op die ontwikkeling terug te kijken. Waar Renmeisje medio 2016 startte als slechts een plaats om verslag te kunnen doen van mijn marathonavontuur, heeft die marathon onbedoeld plaatsgemaakt voor iets wat mij alleen maar méér energie geeft!

IMG_20170918_142145_410.jpg

Ontwikkeling

Waar ik me ontwikkel, ontwikkelt Renmeisje zich. Waar Renmeisje zich ontwikkelt, ontwikkel ik me. Waar ik vroeger de grootste moeite had mijn leven uit te stippelen en te bepalen waar ik écht gelukkig van werd, vind ik nu via Renmeisje precies dat. Renmeisje is mijn persoonlijke uitlaatklep geworden, waarmee ik vanaf de oppervlakte gezien voor jou wil inspireren, maar diep van binnen vooral mezelf het pad wijs naar dat wat mij echt gelukkig maakt. Schrijven over mijn eigen zoektocht, welke paden die ook in mag slaan.

Bedankt!

Alleen al het introduceren van deze nieuwe rubriek, heeft bovenstaande reflectie teweeggebracht. Dit inzicht had ik nooit gekregen als ik dit niet voor jou had opgeschreven. Daarom wil ik jou, als bezoeker van www.renmeisje.com, heel hartelijk bedanken. Bedankt voor de bijdrage die jij levert aan mijn geluk! Diep van binnen hoop ik, dat ik op mijn manier, ook bijdraag aan het jouwe Hartje

Volg:
Share:

Geef een reactie

DutchEnglishItalian