Favorieten van december: feestjes, een waardevol filmpje en terugblikken op een fantastisch jaar!

Favorieten van december: feestjes, een waardevol filmpje en terugblikken op een fantastisch jaar!

Oeps, we gaan alweer hard richting februari en ik heb mijn favorieten van december nog niet met jullie gedeeld! Laten we het erop houden dat het druk was 🙂 Beter laat dan nooit uiteraard, dus bij deze: mijn favoriete werkdag, spelletje, recept, uitje, filmpje, supplement en blog van december 2017!

Favoriete filmpje

Laten we bij het begin beginnen: in december eindigde namelijk onze huwelijksreis! Op vrijdag 1 december maakte mijn man een voor mij heel waardevol filmpje: het wegvaren van ons cruiseschip uit de haven in Mexico onder begeleiding van het nummer ‘Con te partirò’ van Andrea Bocelli. Wie mij wat beter kent weet hoe speciaal dit nummer voor mij is. Mijn vader was zanger en dit is één van de vele liedjes die we van hem op cd hebben. In 2015, ruim 11 jaar na zijn overlijden, ging ik de studio in waar mijn vader een groot deel van zijn muziek heeft opgenomen. Daar zong ik stukken van het nummer in, die vervolgens werden samengevoegd met het opnamemateriaal van mijn vader. Die zomer gaf ik ons duet cadeau aan mijn moeder en een jaar later gaf mijn broertje mij op onze trouwdag weg aan mijn man, onder begeleiding van dit duet van mijn vader en mij. Deze muziek is voor mij dus altijd een teken dat mijn vader bij me is. Dat de Italiaanse maatschappij MSC Crociere dit nummer gebruikt bij het wegvaren uit de haven is voor mij dan ook enorm speciaal!

Favoriete uitje

Mijn favoriete uitje van december was ongetwijfeld de meet-up met Claire, Melissa en Astrid bij de Vegan Junk Food Bar! Wat hebben we gezellig gekletst en lekker gegeten en gedronken. We hebben leuke cadeautjes uitgewisseld en de avond vloog wat mij betreft veel te snel voorbij! Voor herhaling vatbaar dus 😉

med_res (98)

Favoriete recept

Zonder twijfel mijn plantaardige saucijzenbroodjes! Wát een ontdekking 😀 Deze vielen echt bij iedereen in de smaak en zelfs rasechte vleeseters vonden ze lekkerder dan de “echte”. Dat willen we horen!

med_res (91)

Favoriete werkdag

Stiekem vind ik het altijd heel gezellig om te werken tijdens de feestdagen. De sfeer is dan anders: iedereen is een feestelijke bui en je voelt je meer verbonden met elkaar doordat je er allemaal voor kiest om op deze dag op dezelfde plek te zijn. Ik vind het leuk om op zo’n dag als tweede kerstdag van alles uit de kast te halen om extra gezelligheid in de brouwerij te brengen en heb dan ook een tafel vol met kersthapjes klaargezet in de lounge van onze sportschool. Uiteraard werd dat enorm gewaardeerd en we hebben er samen met alle fanatiekelingen een hele gezellige en sportieve ochtend van gemaakt!

26047515_936275953202295_3097173485283261120_n.jpg

Favoriete supplement

Een tijdje geleden ontdekte ik de vitaminesnoepjes van Yummygums en hoe meer ik erover te weten kwam, hoe enthousiaster ik werd! Zelf vind ik de snoepjes hartstikke lekker, maar ik heb er ook geen problemen mee gewoon een tablet te slikken. Daarom vind ik deze snoepjes werkelijk geniaal voor kinderen en mensen die niet graag tabletten slikken! Manlief krijg ik echt nooit aan de vitamines, maar deze snoepjes gaan er prima in 😉 Ze bevatten wel wat suiker, maar dat is per volwassen dagdosering slechts de waarde van 1 suikerklontje. Skip je die in je koffie dan sta je dus alweer quitte 😉 Als je je realiseert dat je door het snoepen van deze vitamines misschien wel een ander ongezonder snoepje laat staan, besef je je dat het het zeker waard is. Dat geldt natuurlijk al helemaal voor kinderen! Je begrijpt het, ik ben fan 🙂 Daarom ben ik ook ontzettend blij dat ik jullie deze vitaminesnoepjes met de code RENMEISJE nog steeds met 15% korting mag aanbieden!

med_res58

Favoriete spelletje

Wie van jullie speelt er met de feestdagen ook zo veel spelletjes? Ik vind het heerlijk! Lekker kneuterig allemaal samen binnen rond een tafel en maar lachen, gieren, brullen. Ons favoriete spelletje met een grote groep is zonder twijfel ‘Ik hou van Holland’, maar dan stiekem eigenlijk alleen het verjaardagsspel. Gewoon alle quizvragen nalopen en die bom door blijven geven. Geweldig die spanning!

Favoriete blog

Aan het eind van het jaar is er natuurlijk niets leuker dan terugkijken op de 365 (of soms natuurlijk 366) dagen die aan je voorbij zijn gevlogen. Zelf vond ik het dan ook heerlijk om mijn terugblik op 2017 te schrijven en even stil te staan bij wat ik het afgelopen jaar allemaal heb meegemaakt. Met recht durf ik te zeggen dat het één van de mooiste jaren uit mijn leven is geweest, en ik ga er dit jaar natuurlijk weer hard aan werken om op 31 december 2018 precies hetzelfde te roepen!

Wat waren jouw favorieten van december?

24313173_1551936844895923_4195058818217956216_o

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DutchEnglishItalian
Close