Favorieten van februari: mijlpaal, speciale terugkomst en veel samenwerkingen!

Favorieten van februari: mijlpaal, speciale terugkomst en veel samenwerkingen!

Zo, de kortste maand van het jaar zit er weer op! Hier kijk ik toch altijd weer naar uit: de echte wintermaanden achter ons, de lente voor ons. Mooie vooruitzichten! Toch valt er ook in februari genoeg moois te beleven. Dit jaar waren dat vooral veel interessante samenwerkingen, een belangrijke aankoop en een hele speciale terugkomst. Overigens ontving www.renmeisje.com in februari een recordaantal bezoekers en dat is zeker in deze kortste maand van het jaar wel een mijlpaal om trots op te zijn 😀 Wat mij betreft zetten we die trend de rest van het jaar door!

Favoriete aankoop

De 27 glazen potten voor mijn granola! Oorspronkelijk waren het er 30, maar blijkbaar sneuvelden al 3 potten tijdens het vervoer. Ach, met 27 potten kom ik ook al ver! Voortaan krijgt iedereen die granola bestelt deze dus geleverd in een mooie glazen pot, die ik wel graag weer terug wil zodat ik deze telkens opnieuw kan vullen met al dat lekkers 🙂

DSC_7966-01

Favoriete evenement

De Gezondheidsbeurs! Februari startte goed met zo’n inspirerend en gezellig evenement. Ik heb op de beurs veel interessante gesprekken gevoerd, producten leren kennen en nieuwe contacten gelegd. Bepakt en bezakt met voldoende reviewmateriaal kletste ik na de beurs even bij met vriendin Anoek. We zijn inmiddels ruim een maand verder en al een paar samenwerkingen die tijdens de Gezondheidsbeurs zijn ontstaan (Callowfit, Lavera) hebben hun vruchten afgeworpen. Je kunt de komende tijd echter nog veel meer leuke samenwerkingen verwachten met onder andere Clifbar, Soof en Chi!

DSC_7833-01

Favoriete liedje

Februari is de maand waarin mijn vader 14 jaar geleden overleed, dus deze maand denk ik altijd extra veel aan hem. Zeker aan het begin van de maand, de dagen voor en na zijn sterfdag, draaide ik regelmatig het nummer dat ik jaren later in de studio heb opgenomen zodat we postuum een duet samen zongen.

Favoriete boek

Ongetwijfeld het boek ‘Lichter’ van William Cortvriendt. Ondanks dat het boek veel verwarring en zelfs weerstand bij mij opwekte, vond ik het machtig interessant om te lezen. De visie van William Cortvriendt gaat bijna lijnrecht tegen de mijne in, maar dat ik het ergens niet eens mee ben betekent niet dat ik er niet over wil leren. Ik vind dat je altijd je ogen open moet houden en geïnteresseerd moet blijven in andere opvattingen, omdat je alleen een mening kunt vormen als je ook kennis hebt van de alternatieven. Uiteindelijk trek ik de conclusie dat we momenteel gewoonweg niet weten wat nu echt het gezondste is, maar het beste wat we in deze situatie kunnen doen is onszelf blijven informeren zodat we blijven leren!

DSC_8191-01

Favoriete moment

Zonder twijfel het moment waarop mijn schoonzusje de aankomsthal op Schiphol binnenliep, na bijna een jaar aan de andere kant van de wereld te hebben gewerkt en gereisd. Inmiddels voelt het alweer helemaal vertrouwd dat ze er weer is en merken we nu pas welke hysterie en hilariteit we met haar gemist hebben het afgelopen jaar!

DSC_8268-01

Favoriete recept

Alweer zo moeilijk kiezen … De hazelnootcacaokoekjes waren echt een groot succes, maar ook de “vis”stickhapjes zijn geniaal. Uiteindelijk kies ik toch voor de Italiaanse zoete aardappelstamppot, omdat het de eerste stamppot is die mijn hart heeft veroverd!

DSC_7782-01

Favoriete samenwerking

Zeker weten mijn samenwerking met Greensweet Stevia! Ik mocht een fantastisch pakket weggeven waarmee de gelukkige winnaar voorlopig héél veel lekkers kan bakken. Zelf heb ik ook al diverse recepten met de producten van Greensweet Stevia gemaakt, zoals appelrozijnenbollen, coconut caramel twix, snoepjes en koekjes.

Aangezien je van de producten van Greensweet Stevia niet veel nodig hebt om iets te zoeten, ligt er nog genoeg in mijn voorraadkast om nog héél veel lekkere recepten te maken!

Wat waren jouw favorieten van februari?

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DutchEnglishItalian
Close