Favorieten van maart: nostalgische recepten en compleet nieuwe ervaringen!

Favorieten van maart: nostalgische recepten en compleet nieuwe ervaringen!

“Maart roert zijn staart”, dat was wel van toepassing de afgelopen maand! Wat een weer, zeg. Dagen van ijzige kou en zelfs sneeuw en dagen waarop je zonder jas naar buiten kon! Nou, doe mij maar meer dagen van die laatste variant 😉 Niet alleen qua weer was het echter onrustig, ook qua werk. In positieve zin! Een dagje Utrecht, een dagje Amsterdam, compleet nieuwe ervaringen, nostalgische recepten en heel veel samenwerkingen. Genieten! 

Favoriete recept

Laten we dit artikel aftrappen met mijn favoriete recept. Natuurlijk maakte ik ook in maart weer een aantal lekkere dingen, zoals een mediterrane tapenade, een ontzettend eenvoudige pompoensoep en te lekkere sinaasappelhazelnootpraliné. Dé klapper is wat mij betreft echter zonder twijfel mijn brood met kruidenboter uit de oven. Ware nostalgie! Vroeger was ik dol op dit kant-en-klare brood uit de supermarkt, maar zelfgemaakt smaakt het wel tien keer zo lekker. Helemaal plantaardig en misschien zelfs een tikkeltje gezonder!

Brood met kruidenboter uit de oven (1)

Favoriete nieuwe ervaring

Voor de camera staan, aaargh! Wie mij op Instagram volgt is het misschien wel eens opgevallen: ik plaats nooit filmpjes waarbij ik praat. Veel mensen gebruiken Instagram Stories als een soort vlog, maar op de één of andere manier kan ik mezelf daar (nog) niet toe zetten. Ik houd er niet zo van om mezelf op bewegend beeld te zien en horen. 19 maart moest ik er toch aan geloven: ik ging koken in de Lekker Vega Kookshow! Dat is wel even iets anders dan Instagram Stories: een complete crew die je met een stuk of 3 videocamera’s én een fotocamera in de gaten houdt. “Gelukkig” kon ik mezelf natuurlijk op dat moment niet terugzien en -horen, dus de shock komt wellicht pas als de video’s over een paar weken online staan 😉 Een fantastische ervaring was het in ieder geval, die zal ik nooit meer vergeten!

29388684_1655474101208863_5309983744398983168_n (1)

Favoriete verrassing

Totaal overdonderd was ik op 16 maart toen ik mijn bezoekersaantallen de lucht in zag schieten. Ik had geen idee dat jullie zo benieuwd waren naar hoe je foto’s van jezelf maakt tijdens het hardlopen! Voor mij is het al zo vanzelfsprekend dat ik er nooit zo bij stil heb gestaan, maar blijkbaar is er meer vraag naar dan gedacht. Zowel de bezoekersaantallen op 16 maart (toen ik vertelde hoe ik mijn hardloopselfies maak) als die op 24 maart (toen ik uitlegde hoe ik foto’s vanaf een afstandje van mezelf maak) stijgen nu mijlenver uit boven de aantallen op andere dagen. U vraagt, wij draaien: als er zo veel behoefte aan is schrijf ik met liefde wat vaker over dit soort trucjes tijdens het hardlopen!

IMG_20170728_141612_423

Favoriete week

In maart had ik een heuse favoriete week. Niet omdat het voor mij persoonlijk zo’n geweldige week was, maar omdat het de Nationale Week zonder Vlees was! Op 4 maart riep ik jullie op om mee te doen aan deze week, die liep van 5 t/m 11 maart. Door één week geen vlees te eten, bespaar je namelijk al 7 maanden douchewater, 114 kilometer autorijden, 1 blije kip en 7 maanden werk voor een boom. Daarnaast zorgt zo’n week voor een stuk bewustwording: doe je eraan mee dan leer je ongetwijfeld iets over waarom je minder vlees zou eten én ervaar je hoe lekker je kunt eten zonder vlees. Daarom vind ik het fantastisch dat deze week in het leven is geroepen!

DSC_8433-01

Favoriete workout

Maart is alweer de derde maand van het jaar en dat betekent dat we alweer naar het tweede kwartaal van 2018 gaan. Een kwartaalwisseling betekent in mijn leven als groepslesinstructrice tevens: een nieuwe les! Op 3 maart kregen mijn collega en ik BodyBalance 80 gepresenteerd en de rest van de maand stond in het teken van het leren van deze release. Terwijl ik deze release de allereerste keer, tijdens de kwartaalworkshop, een complete chaos vond, begon ik er gedurende de maand van te houden. Nu ik de les eenmaal ken en aan het geven ben, vind ik ‘m heerlijk! Ja, wel een beetje chaotisch, maar ook lekker pittig en vol energie. Ik hoop dat mijn leden er over een paar weken net zo over denken 😉

DSC_8459-01

Favoriete event

Heel belangrijk in maart was natuurlijk ook hét event waar we al maanden naar uitkeken: VeggieWorld! Ik leerde weer heel wat nieuwe lekkernijen kennen, kwam ook een aantal bekenden tegen en ging uiteraard met goed gevulde tassen naar huis 😉

DSC_8388-01

Favoriete samenwerking

Wat is het toch fijn om samen te mogen werken met zo veel inspirerende merken! In maart schreef ik reviews over onder andere Soof, CLIF Builder’s, Lavera, Tastea en FLXBL. Een favoriet? Moeilijk te kiezen. Soof maakt water drinken zoveel leuker, CLIF Builder’s is echt de ideale beloning voor na een pittige training, mijn huid voelt heerlijk aan met de crèmes van Lavera, ik ontspan écht van de Calm Down van Tastea en ik gebruik voortaan altijd mijn eigen yogamat dankzij FLXBL. Een paar fijne samenwerkingen kunnen dus echt een verrijking van je dagelijks leven zijn!

DSC_8241-01

Wat waren jouw favorieten van maart?

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DutchEnglishItalian
Close