Favorieten van mei: zomerse recepten, spelletjes en een frisse start!

Favorieten van mei: zomerse recepten, spelletjes en een frisse start!

Oeps, een beetje aan de late kant zo aan het eind van de eerste week van juli, maar mei was zo’n leuke maand dat ik jullie mijn favorieten niet wil onthouden! Natuurlijk is mei elk jaar een leuke maand, omdat ik dan weer een jaartje ouder word! Niet volwassener, daar doe ik niet aan 😉 Deze maand scheen echter ook al regelmatig de zon en daar genoot ik op diverse manieren van!

Favoriete recept

Waar zon is, zijn zomerse recepten! Smaakvolle salades, kleurrijke bordjes en natuurlijk de barbecue – ze passeren deze zomer  allemaal weer de revue. Ik zette aan het begin van de maand al een aantal recepten voor zomerdagen op een rijtje, waarvan deze pastasalade op dit moment toch wel mijn favoriet is. In mei zette ik echter ook het recept voor mijn meest gevraagde granola online en daar waren jullie heel enthousiast over! Zo leuk om te zien dat iedereen dol is op deze granola, die werkelijk zo snel en gemakkelijk gemaakt is 🙂 Ik maak ‘m nog steeds meerdere keren per week op bestelling!

Oh, en deze pittige kikkererwtenburgers met creamy guacemole ontbraken natuurlijk in het lijstje zomerse recepten, want deze maakte ik pas een weekje later. Zonde, want ze horen er echt bij! 
 

Favoriete middag

Al sinds iets van een jaar spelen wij regelmatig een avond of middag spelletjes bij mijn moeder en haar vriend, samen met mijn man en schoonzusje. Dat is telkens weer lachen, gieren, brullen! Deze maand speelden we voor het eerst buiten spelletjes, onder de grote kastanjeboom. Heerlijk!

Favoriete uitje

Van de nood een deugd maken, dat deden wij ook in mei. Elk kwartaal moet ik namelijk naar de masterclass van Les Mills BodyBalance, omdat ik deze les zelf geef. Normaal gesproken ga ik samen met een collega naar Valkenswaard, een klein half uurtje rijden. Dit keer was ik echter op Healthy Fest tijdens de masterclass in Valkenswaard, dus moest ik twee weken eerder wel naar Nieuwegein. Manlief was gelukkig wel bereid er samen met mij heen te rijden en op mij te wachten, in ruil voor een lekkere lunch samen. Stiekem was het veel te lang geleden dat we samen zo’n uitje hadden! 

Favoriete ontdekking

In mei deed ik twee ontdekkingen waar ik erg enthousiast over ben! Ten eerste vond ik eindelijk een plantaardig eiwitpoeder dat ik écht lekker vind! Tot dan toe vond ik alle merken die ik geproefd had veel te poederig smaken, maar deze drink ik met plezier! Ten tweede liet ik een wel heel apart gezondheidsonderzoek doen: op basis van mijn haar. Heel interessant om te leren over deze mogelijkheid en om weer nieuwe inzichten te krijgen over mijn eigen gezondheid! 

Favoriete week

Oké, of mijn verjaardag echt mijn favoriete dag is geweest van deze maand, weet ik niet. Met mijn eigen verjaardag heb ik niet zo veel en doe ik niet zoveel, maar ik vind het wel leuk om er een feestje voor anderen van te maken! Mijn favoriete week was dan ook zonder twijfel de week van mijn verjaardag, omdat ik jullie elke dag mocht verrassen met een gave winactie! Zo leuk om al jullie enthousiaste reacties te lezen en om inmiddels 8 mensen blij te hebben gemaakt met al die cadeautjes! 😀 

Favoriete verandering

In mei was ik voor het eerst sinds 1 juli vorig jaar een tijdje offline. Niet op Instagram en Facebook, maar wel op mijn blog. Achter de schermen werkte ik namelijk hard aan een nieuwe website en de lancering daarvan had nogal wat voeten in de aarde. Inmiddels zijn we ruim een maand verder en is nog steeds niet alles opgelost. Het grootste probleem waar ik nog mee zit is dat mijn Bloglovin’ niet meer werkt. Er blijven zich maar mensen abonneren, maar zij krijgen geen updates. Ik heb hierover al contact met Bloglovin’ zelf en met mijn hosting, maar tot nu toe zonder succes. Toch ben ik ontzettend blij met alle veranderingen: het nieuwe design, alles in eigen beheer en veel meer functionaliteiten! Daarbij nam ik bovendien de beslissing om niet meer dagelijks te bloggen en die keuze heeft me de afgelopen tijd al enorm veel opgeleverd. Een hele fijne frisse start dus  Laten we hopen dat ook de laatste probleempjes snel zijn opgelost!

Heb jij ook leuke herinneringen aan de maand mei? 

Volg:
Share:

Geef een reactie

DutchEnglishItalian