Favorieten van juni: dé vlaai van het jaar, een herontdekte liefde en jullie favoriete winactie!

Favorieten van juni: dé vlaai van het jaar, een herontdekte liefde en jullie favoriete winactie!

Je knippert één keer met je ogen en de eerste helft van het jaar zit er alweer op! Ik hou het niet meer bij, hoor. Gelukkig heb ik een blog en een agenda om in terug te bladeren, zodat ik toch even stil kan staan bij wat er allemaal voor fijne momenten aan mijn aandacht ontglippen. Kijk je mee naar mijn favorieten van de maand juni?

Favoriete winactie

De maand begon al goed, met drie winacties! Het was immers mijn verjaardagsfeestweek 🙂 Het leukste was wel de allerlaatste winactie: een vegan mystery box. Deze winactie heb ik last-minute bedacht omdat een samenwerkingspartner het liet afweten, maar gelukkig waren jullie razend enthousiast! Goed om te weten, want nu ga ik gewoon bij meerdere feestelijke gelegenheden een vegan mystery box verloten. Zo leuk om jullie te verrassen!

Favoriete recept

Over naar stiekem toch wel het hoogtepunt elke maand: mijn favoriete recept! Want hoe je het ook went of keert, na winacties zijn recepten meestal toch wel de best gelezen artikelen 😉 Jullie houden gewoon van eten! Deze maand had ik maar liefst drie taarten op het menu staan. De échte klapper was toch wel mijn vegan Limburgse rijstevlaai, die inmiddels al door diverse lezers gemaakt is! Zo leuk om te zien  Een mooie tweede plaats verdiende toch wel mijn aardbeiencashewroomtaart, die ik ook al bij een aantal van jullie voorbij heb zien komen! Oh, en wilde je voor een rijstevlaai gaan, maar dan een tikkie gezonder? Dan was er deze maand ook de vruchtenrijstevlaai!

Favoriete activiteit

Juni stond dit jaar toch echt in het teken van tuinieren. Eindelijk ontdekte ik die ware liefde voor wroeten in de aarde en één zijn met de natuur waarvan ik wist dat die diep van binnen moest zitten. Toppunt was die ene ochtend in juni toen mijn beste vriendin, die aan de andere kant van het land woont, langskwam om gezellig bij te kletsen terwijl we onkruid uit de grond trokken. Hilarisch en zo fijn! 

Favoriete artikel

Hoewel jullie het meest houden van lekkere recepten en leuke winacties, ben ik zelf toch altijd het meest trots als ik een inhoudelijk artikel heb geschreven met een krachtige boodschap. Zo’n artikel waarin ik echt mijn hart moest luchten. In juni deed ik dit aan de hand van de documentaire ‘Boter, kaas noch eieren’ die voor veel ophef zorgde. Ik zou er zo weer een heel relaas over kunnen ophangen, maar kan je net zo goed verwijzen naar het artikel waarin ik je alles al haarfijn uitleg!

Favoriete weekend

Mag ik even? Hallo, Healthy Fest! Wát een weekend was dat! Natuurlijk had ik zin in een weekend vol sporten, yoga, meditatie en gezond eten. Dat het zo ontzettend mega super geweldig fantastisch zou zijn, had ik echter niet durven hopen. Zo fijn om met zoveel mensen die eenzelfde passie delen samen te zijn en een heel weekend aan jezelf te mogen werken. Yup, dit wordt een nieuwe traditie!

Favoriete workout

Op Healthy Fest deed ik overigens ook een van de leukste workouts die ik ooit heb gedaan: Les Mills Barré. Een combinatie van klassiek ballet en krachtoefeningen, die mijn hart letterlijk én figuurlijk sneller liet kloppen. De jonge ballerina in mij kwam weer naar boven en ik straalde een half uur lang van oor tot oor. Ik beloof je: dat certificaat ga ik halen!

Favoriete samenwerking

Deze zomerse maand sluit ik af met, hoe kan het ook anders, zomerse recepten. Albert Heijn daagde mij uit om zomerse drankjes te maken! Een hele leuke uitdaging, want ik ben niet echt creatief met drankjes. Ik drink thee, water en water met een smaakje. Spannend, hè? Toch lukte het me om een aantal heerlijke zomerse drankjes te bedenken en daar heb ik met volle teugen van genoten! Ze zullen deze zomer bij ons thuis ongetwijfeld wel een paar keer de revue passeren 😉 

Wát een maand! Herinner jij je nog jouw favoriete momenten van de maand juni?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DutchEnglishItalian
Close