Favorieten van augustus: jubileum, een grote denkfout en te veel lekkere recepten!

Favorieten van augustus: jubileum, een grote denkfout en te veel lekkere recepten!

Het is een beetje mosterd na de maaltijd zo halverwege oktober, maar mijn perfectionisme kan het toch niet aan dat ik vorige maand helemaal niet aan mijn favorieten van augustus ben toegekomen! Dan mist er eentje in de reeks 😉 En hé, het is altijd goed om terug te kijken op mooie herinneringen. Geniet dus lekker even mee van deze zomerse terugblik!

Favoriete recept

Deze maand is het wel heel moeilijk kiezen tussen alle lekkere recepten die ik maakte! Zo was deze chocoladehavermout met rabarber een verrukkelijk ontbijtje op een wat koudere dag en bestond mijn favoriete lunch uit een luxe bammetje met avocado, bonen en basilicum. ’s Avonds aten we graag burrito wrappakketjes, waar vooral manlief sindsdien echt dol op is! Voor mijn samenwerking met Albert Heijn maakte ik diverse heerlijke bliss balls en op verzoek van een lid uit de sportschool experimenteerde ik met een ijstaart met banaan, pindakaas en chocolade! Hoe kan ik hier nu uit kiezen? Als het echt echt echt echt moet, ga ik voor de burrito wrappakketjes. Omdat het zo fijn is als ik een recept ontdekt waar ik manlief elke dag blij mee kan maken 

Favoriete dag

Over manlief gesproken: zo mag ik hem sinds 18 augustus al twee jaar noemen! Die dag was ook dit jaar zeer geslaagd, ook al brachten we de meeste tijd niet met elkaar door. ’s Middags ging ik met een vriendin naar Blauwebessenland. We kregen een heerlijke lunch, die speciaal voor mij compleet was geveganized! Dat kom je niet zo vaak tegen hier in Limburg 😉 Vervolgens mochten we zelf het veld in om zoveel blauwe bessen te plukken als we wilden voor maar € 2,50 per kilo! Wat we in onze mond stopten werd niet meegerekend in de prijs …

’s Avonds at ik samen met manlief een heerlijke pizza in ons eigen Weert en daarna vierden we de verjaardag van mijn schoonmoeder. Prima dagje zo!

Favoriete artikel

Deze maand schreef ik ook een artikel met een sarcastische titel: ““Zo’n 50 dieren overleefden het ongeval niet” … en de rest ook niet”. Voor de zoveelste keer las ik zo’n krantenkop waarin staat dat een groot aantal dieren het niet overleefden en dat steekt me telkens weer. Niet alleen omdat er dieren zijn gestorven, maar vooral ook omdat er wordt gedaan alsof dat de enige dieren zijn die stierven. Serieus, deze dieren waren waarschijnlijk zelfs beter af! De dieren die het overleefden werden vervolgens richting weet ik veel hoe lang gemarteld voordat ze uiteindelijk alsnog stierven. Ik vond het dus hoog tijd eens aandacht te besteden aan deze enorme denkfout!

Favoriete samenwerking

In augustus, dé zomermaand bij uitstek, ontving ik een prachtig cadeau voor een samenwerking. Perfect getimed, want hier kon ik fijn in de zon van genieten! Deze meditatieset wordt nu nog steeds dagelijks gebruikt. Eerlijk toegegeven: niet elke dag door mij. Maar onze Samba en Rumba zijn er dol op! Je begrijpt dat het matje inmiddels ook niet meer zwart is 😉 Ik kan echter niet wachten om volgend jaar in mijn eigen tuin te kunnen mediteren op het meditatiematje en -kussen!

Natuurlijk waren er veel meer favoriete momenten in augustus, maar heel eerlijk? Ik kan me ze niet meer allemaal herinneren. Het had vast iets te maken met lekker weer en voorbereidingen voor ons huis 🙂 Binnenkort meer daarover! 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

DutchEnglishItalian
Close