Favoriete verhalen uit de maand maart

Favoriete verhalen uit de maand maart

Een kijkje achter de schermen, wie houdt daar nu niet van? 😉 Sinds een tijdje laat ik vaker zien wat ik zoal meemaak, door van alles te delen via Instagram Stories. De ene keer wat meer dan de andere, maar ik merk wel dat jullie het waarderen! Althans, degenen die mij via Instagram volgen. Wie dat niet doet, mist natuurlijk een hoop! Daarom lijkt het me leuk om elke maand even terug te blikken op alle verhalen die de revue zijn gepasseerd. Zo krijgt iedereen een kijkje achter de schermen én kan ik zelf elke maand weer even genieten van een terugblik op al die memorabele momenten! Kijk je mee?

Eten

Een heel belangrijk onderwerp in mijn verhalen is natuurlijk eten! Kijkjes in de keuken, nieuwe ontdekkingen en recepten!

Mijn meest geweldige ontdekking van deze maand was wel de nieuwe Griekse kaas van Violife. Fan-tas-tisch! Er is niet echt iets wat ik mis als veganist, maar feta door een salade vond ik stiekem vroeger altijd wel heel lekker. Nu kan het weer! Oh, en wist je dat er tegenwoordig ook vegan magnums te krijgen zijn? Zelfs manlief vond deze met amandel heel erg lekker!

We aten deze maand onder andere heerlijke burrito taart, champignonpreirisotto en mushroom stroganoff. Tijdens de lunch at ik een aantal keren een heerlijke panini met pesto, mozzarella en tomaat! Ook maakte ik weer een aantal lekkere ontbijtjes, bakte ik voor het eerst appeltaart en ging er weer een fles van mijn favoriete saus voor bij de aardappeltjes doorheen. Met de code renmeisjecal10 bestel je deze mayo style en alle andere sauzen van Callowfit trouwens met 10% korting in de webshop! Dat moet ik dus ook weer eens doen, want mijn favorieten gaan er hard doorheen 😉

Zwangerschap

Natuurlijk stond maart ook weer volop in het teken van mijn zwangerschap. Ik bereikte de magische grens van 24 weken, wat ik een enorme opluchting vond! Mijn zwangerschapsbrein liet me ook weer af en toe op grappige wijze in de steek en ons dametje blijkt zeer eigenwijs te zijn. Goh, van wie zou ze dat hebben?

Ook druppelden de spulletjes voor de babykamer langzaamaan binnen. Heel blij ben ik met de handgemaakte spullen van Mamaluu! Zo leuk met al die printjes en lieve stofjes. Wij gaan vooral voor mintgroen: niet alleen mijn favoriete kleur, maar ook een heerlijke frisse en vrolijke kleur voor ons meisje! Met de code RENMEISJE10 krijg je overigens nog tot het eind van deze maand 10% korting op alle spullen van Mamaluu. Wat mij betreft absoluut een aanrader, want ik heb inmiddels mijn tweede bestelling alweer binnen!

Werk

Uiteraard moet er ook gewerkt worden om straks al die luiers te betalen! Ik rondde deze maand een fijne samenwerking af voor een onderwijsinstelling, een van mijn blogs werd gepubliceerd in een magazine en mijn recepten zijn voor het eerst te proeven hier in het centrum! Natuurlijk maakte ik ook weer mensen blij met mijn granola en ik probeerde al werkende zoveel mogelijk van het lentezonnetje te genieten 🙂

Samba en Rumba

Absoluut niet te missen in ons leven: Samba en Rumba. Die twee zijn zo lief en zo grappig, dat ze vrijwel dagelijks voorbij komen in mijn verhalen!

Tips

Regelmatig probeer ik wat leuke tips met jullie te delen, die ik zelf per toeval of via anderen ontdek. Deze maand liet ik onder andere zien hoe goed mijn bleekselderijplant het doet, die ik zelf heb laten groeien vanuit de onderkant van een bleekselderij die ik gewoon in de supermarkt kocht. Bleekselderij opeten, kontje in water zetten en wachten maar! Als de bleekselderij te groot wordt voor het glas, kun je ‘m in de grond zetten. Ik hoef zoals het er nu naar uitziet nooit meer bleekselderij te kopen, want dit exemplaar heeft de hele winter buiten overleefd!

Waar ik verder helemaal enthousiast over ben, is alles waar de Hema tegenwoordig mee bezig is. Ze lanceerden een complete vegan make-uplijn, hebben een vegan kruimeltaart en nu zelfs complete vegan huidverzorging! Serieus, ik hoef voortaan nergens anders meer te winkelen dan bij Hema. Good job!

Huis

We wonen inmiddels een half jaar in ons nieuwe huis, maar met klussen zijn we nog lang niet klaar. In maart waren mijn man en zijn oom nog druk bezig met het bekleden van onze trappen, die nu bijna helemaal klaar zijn! Ik zelf houd me vooral bezig met poetsen en met het fijne schilderwerk, met verf op waterbasis uiteraard. Zo wordt ons huis elke week weer een beetje mooier!

Vinden jullie het leuk om op deze manier elke maand een kijkje achter de schermen te krijgen? Let me know!

Volg:
Share:

Geef een reactie

DutchEnglishItalian