Favoriete verhalen uit de maand mei

Favoriete verhalen uit de maand mei

Mei is alweer voorbij! Dat rijmt. Flauw, hè 😉 Maar jeminee, wat is de maand mei omgevlogen! Kijk je gezellig weer even mee terug, achter de schermen?

Eten

Laten we maar weer eens beginnen met eten. Een regelmatig terugkomend thema, want eten moeten we toch. In het laatste trimester van een zwangerschap zelfs iets meer! Gelukkig heb ik geen enorme honger en ook geen trek in hele verkeerde dingen. Al gaat zo’n nieuw vegan ijsje van de Lidl er in het weekend wel in! 😉

We aten deze maand onder andere spicy burrito bowls, champignonpreirisotto en ik ontdekte de vegan ‘zalmfilet’ van SoFine! Ook gingen we nog een keertje met z’n tweetjes uit eten, want in Roermond werd een heus vegan diner georganiseerd. Vlakbij huis zomaar een avond volledig plantaardig eten, dat is uniek! De avond was aardig opgezet en het eten smaakte heerlijk. Voor wat we moesten betalen, echt een dikke vette aanrader! Het schijnt dat ze dit een paar keer per jaar organiseren, dus het zal voor ons vast niet de laatste keer zijn geweest.

Een andere geniale ontdekking van deze maand waren de nieuwe sauzen van Callowfit. Salty caramel en chocolade! Vooral die salty caramel vind ik he-le-maal geweldig… Ik heb ‘m nu voornamelijk in de sojayoghurt gegeten, maar als ik straks weer wat meer in de keuken sta, wil ik er absoluut ook lekkere recepten mee gaan maken! Je kunt deze sauzen, net als alle andere sauzen van Callowfit, met 10% korting bestellen in de webshop van Callowfit als je de code ‘renmeisjecal10’ gebruikt bij het afrekenen! Mijn favoriete saus, naast de salty caramel, is absoluut de mayonaise 😀

Baby

Uiteraard stond de maand mei ook weer grotendeels in het teken van mijn zwangerschap. Ik ging met verlof, we deden tevergeefse pogingen om ons meisje uit haar stuitligging te laten draaien en ik gaf jullie een kijkje in de babykamer! Ook verrasten mijn vriendinnen me met een hele gezellig (én lekkere) babyshower en was het natuurlijk Moederdag. Een dag die vanaf nu voor mij natuurlijk extra speciaal is! Ik realiseer me des te meer hoe speciaal het is om moeder te zijn en om een moeder te hebben, maar ook hoe heftig het moet zijn om geen moeder meer te hebben of geen moeder te kunnen zijn. Zelf kreeg ik zelfs van mijn eigen moeder een heel lief cadeautje!

Katten

Samba en Rumba, die blijven toch ook heerlijk om op foto of video te zetten. Ze zorgen zo lief voor hun babyzusje! En halen natuurlijk ook regelmatig de meest hilarische fratsen uit. Deze maand had mijn man ook nog eens een andere kat in zijn armen, want als er bij de brandweer een dier gered moet worden, is hij vrijwel altijd degene die het beestje vast heeft. Trots dat ik dan ben!

Zelfliefde

Iets waar ik normaliter niet zo goed in ben, maar deze maand hard aan heb gewerkt, is goed voor mezelf zorgen. Zo gingen we spontaan een hapje eten bij onze trouwlocatie van drie jaar geleden en realiseerde ik me dat we dit soort dingen echter vaker moeten doen. Echt iets leuks doen samen, in plaats van alleen maar op de bank hangen! Ook nam ik éindelijk eens de tijd om mee te doen aan de volle maan meditatie van Michael Pilarczyk. Na afloop voelde ik me zó rustig, ongelofelijk! Dat gevoel wil ik absoluut vaker ervaren. Bij deze een dikke note to self!

Dat was ‘m dan alweer! Wat een mooie maand om op terug te kijken. Al weet ik natuurlijk nu al zeker dat de maand juni de meest speciale maand ooit gaat worden, want deze maand mogen we ons meisje verwelkomen!

Volg:
Share:

Geef een reactie

DutchEnglishItalian